Noen interessante og avslappende dager!

Jeg var nede til byen en tur på mandagen (min handle dag i uka). Og på Amfi der jeg handler på rema 1000, hadde noterbene gått konkurs. Da hadde de tilbake for en uke siden satt ned stort sett alt i butikken til 50%. Handlet litt der da, men så når jeg var ned på mandag som jeg nevnte, hadde de endret det til 90% på hele butikken utenom bøker fra I fjor og i år. Da tenkte jeg at jeg må inn å se igjen:) Ja jeg er en salgs junkie :) Da handlet jeg 10 ting: 4 bøker,  5 bobble plast konvolutter og en sånn reise ting til å ha på kofferten min. Alt dette kom på under 60kr !!

Dette er da den ene boken som jeg kjøpte, og jeg har allerede begynt på den <3 Kommet til side 60, og jeg klarer nesten ikke legge den fra meg :) Den handler om en mann som gjør sitt beste for å redde en pingvin som er tildekket av olje og drit. Mer vil jeg ikke ødelegge for noen om dere skulle ville lese den:) jeg er ikke kommet langt i boka,  men så langt elsker jeg den :) 

Så ha jeg vært ganske så opptatt med å få orden i leiligheten, og få den litt finere med mindre ting:) Du kan vel si jeg er utrolig glad i pynt, så jeg har utrolig mye av det. Etter ett besøk og hjelp av min "søster", skjønte jeg litt mer at jeg hadde alt for mye oppe, og det så veldig rotete ut. Hun ville jo jeg skulle kvitte meg med mer en det jeg gjorde, men jeg vil heller legge det vekk. Så da fikk jeg litt mer motivasjon til å legge vekk ting.

Dette er da etter:

Dette er da hvordan hvordan jeg hadde det før jeg begynte :p 

 

Håper alle for en strålende dag i morgen! Ha en fortsatt strålende uke <3 natta:)  

0

Skriv en ny kommentar